...

Týdenní menu

Pondělí 15.09.2025

Polévka
Kuřecí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi

0.3l -
JÓKAI BABLEVES - maďarská fazolačka s mletou sladkou paprikou a kousky uzené vepřové krkovičky

0.3l -
Hlavní chod
1. VKZ (vepřo-knedlo-zelo): pečená vepřová krkovička na cibulce a kmínu, dušené bílé kysané zelí, houskový knedlík

150g 170 Kč
2. Smažený Sedlčanský hermelín v klasickém trojobalu, vařené brambory maštěné máslem, domácí tatarská omáčka

150g 175 Kč
3. Kuřecí prsní steak protknutý lístky z čerstvé bazalky a klínkem sýru mozzarella, bramborové gnocchi s bazalkovým pestem, sypané drceným parmazánem

150g 180 Kč
4. KLASIK TIP RADEGASTOVNY : steak z vepřové kotlety na pepřovce (z nakládaného zeleného pepře, smetany, vývaru a kapkou vinné pálenky), smažené bramborové hranolky

150g 185 Kč

Úterý 16.09.2025

Polévka
Kuřecí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi

0.3l -
ZUPPA DI POMODORO : z domácích rajčat s kořenovou zeleninou a špetkou bazalkového pesta, rýže parboiled

0.3l -
Hlavní chod
1. BALKÁNSKÁ MUSAKA : zapečené plátky brambor, mletého masa s cibulkou a česnekem, rajčetem, špetkou skořice a muškátového oříšku, gratinovaná bešamelem, zdobené rukolou

150g 170 Kč
2. TAGLIATELLE ALL AMATRICIANA : kuřecí prsní steak na těstovinách tagliatelle s tradiční omáčkou cibulky, slaniny, česneku, oliváče a drcených rajčat, sypané drceným parmazánem

150g 175 Kč
3. RETRO TIP RADEGASTOVNY : vepřová roláda z vepřového karé plněné masovou směsí z kousky kuřecích jater a čerstvých bylinek, omáčka z řapíkatého celeru, smetany a bílého vína, máslová bramborová kaše

150g 180 Kč
4. VÍDEŇSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ : pomalu dušený ořech z hovězí kýty na poctivém cibulovém základu, restovaná cibulka, dušená jasmínová rýže

150g 190 Kč

Středa 17.09.2025

Polévka
Kuřecí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi

0.3l -
Francouzská cibulačka s chlebovými krutóny

0.3l -
Hlavní chod
1.Pečený paprikový lusk v rajčatové omáčce, plněný mletým vepřovým masem, dušená jasmínová rýže (kynutý houskový knedlík)

150g 170 Kč
2. TRAKIA BALKAN SALÁT : kuřecí prsní steak na mixu listových salátů s jogurtovo - bylinkovým dresingem, strouhaný balkánský sýr, kousky pizza chleba

150g 175 Kč
3. MALAYSIA WOK : restované nudličky z vepřové kotlety na asijské čerstvé zelenině, ústřicová omáčka, rybí omáčka, dušená jasmínová rýže sypaná černým sezamovým semínkem

150g 180 Kč
4.Smažené medailony z vepřové panenské svíčkové marinované v česneku, máslová bramborová kaše, salát Coleslaw

150g 185 Kč

Čtrvtek 18.09.2025

Polévka
Kuřecí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi

0.3l -
Šumavská kulajda se smetanou, koprem, houbami a bramborami

0.3l -
Hlavní chod
1. PAŠÍKOVSKÁ ZABÍJAČKA : sekaná pečeně s panenskou svíčkovou, dušené bílé kysané zelí z Otic s kousky slaniny, vařené brambory

150g 170 Kč
2. SMAŽÁK : smažený sýr gouda v trojobalu, vařené brambory maštěné máslem a sypané pažitkou, tatarská omáčka

150g 175 Kč
3. RETRO TIP RADEGASTOVNY : KAŤÁK - dušená směs z kousků vepřové panské svíčkové, s cibulkou, hráškem, kapií, rajčatového protlaku a česneku, smažené bramborové hranolky

150g 180 Kč
4. ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK : pomalu pečený závitek z telecí kýty plněný kouskem uzeniny, plátkem anglické slaniny, sterilovaným kyselým okurkem, vařeným vejcem, plnotučnou hořčicí, dušená jasmínová rýže

150g 190 Kč

Pátek 19.09.2025

Polévka
Kuřecí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi

0.3l -
Gulášovka s mletým masem a bramborami

0.3l -
Hlavní chod
1. Vepřový řízek ONDRÁŠ na mixu listových salátů s dresinkem ze zakysané smetany

150g 170 Kč
2. Grilovaný krůtí steak na francouzské omáčce (hrubozrnná hořčice, klínky z cibulky, bílého vína a smetany), smažené bramborové hranolky

150g 175 Kč
3. KACHNÍ STEHNO PO STAROČESKU : kachní stehna pečená s jablky, na cibulce a kmínu, dušené bílé hlávkové zelí, kynutý houskový knedlík

350g 185 Kč
4. HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ : pomalu dušená hovězí kýta na zeleninovém základu se smetanou, citrón, šlehačka, brusinky, domácí pajfálský knedlík

150g 190 Kč