...

Týdenní menu

Pondělí 22.04.2024

Polévka
Masový vývar se smaženým hráškem a kořenovou zeleninou

0.25l -
Hrachová polévka s kousky párků a opečenou houskou

0.25l -
Hlavní chod
Smažená telecí játra v trojobalu, jemně zakápnutá česnekovým máslem, domácí bramborový salát s majonézou

150g 160 Kč
ONDRÁŠ : řízek z vepřové kotlety v domácím bramboráku s česnekem a majoránkou na mixu listových salátů s bylinkovým dipem

150g 165 Kč
Pomalu pečená hovězí karpatská kýta na červeném pepři, dušená jasmínová rýže s kousky žampiónů, kyselý sterilovaný okurek

150g 170 Kč
ZVĚŘINOVÝ TIP : jelení gulášek podle paní nadlesní, dušené kostky z jeleního plecka, na cibulce a červené mleté papriky, kynutý houskový knedlík, zdobené kousky bílé cibulky

150g 180 Kč

Úterý 23.04.2024

Polévka
Masový vývar se smaženým hráškem a kořenovou zeleninou

0.25l -
Tyrolská gulášovka s masem a bramborami

0.25l -
Hlavní chod
Pečená vepřová plec po selsku, dušené červené hlávkové zelí s kousky slaninky, domácí bramborový knedlík

150g 160 Kč
RETRO TIP RADEGASTOVNY : smažený řízek z vepřové krkovičky a citrón, vařené brambory maštěné máslem, domácí pažitková tatarka

150g 165 Kč
Domácí kuřecí roláda plněná vaječným svítkem, jarními bylinkami a kousky telecí játry, dušená jasmínová rýže

150g 170 Kč
GRIL TIP RADEGASTOVNY : grilovaný filírovaný hovězí pupek ( FLANK STEAK ), omáčka se zeleného nakládaného pepře se smetanou a kapkou vinného koňaku, smažené bramborové hranolky

150g 185 Kč

Středa 24.04.2024

Polévka
Masový vývar se smaženým hráškem a kořenovou zeleninou

0.25l -
Krémová chřestová polévka se smetanou a opečenou houskou

0.25g -
Hlavní chod
Pečené kuřecí stehno z jarního kuřátka na másle, kmínu a šalvěji, smetanová bramborová kaše

150g 160 Kč
KLASICKÝ SMAŽÉK : smažený sýr gouda se šunkou v trojobalu, vařené brambory maštěné máslem, tatarská omáčka

150g 165 Kč
SOUS VIDE : vepřová panenská pečeně, tažená ve vodní lázni ( filírovaná na plátky ), těstoviny tagliatelle domácím pestem se sušených rajčat a rukoly, sypané parmazánem

150g 170 Kč
TIP RADEGASTOVNY : přírodní hovězí pečeně na zeleném ivančickém chřestu s kapkou bílého vína, dušená jasmínová cibulková rýže

150g 180 Kč

Čtrvtek 25.04.2024

Polévka
Masový vývar se smaženým hráškem a kořenovou zeleninou

0.25l -
Maďarská pastevecká fazolačka s červenou sladkou mletou paprikou

0.25g -
Hlavní chod
TORTILLA MEXICANA : zapečená pšenično - kukuřičná tortilla, plněná pečeným trhaným kuřecím masem s jemně pikantním chilli dipem, ledovým salátem, fazolí a kukuřicí

350g 160 Kč
Pomalu pečený bok z přeštického pašíka na cibulce, česneku a kmínu, dušené nové hlávkové zelí na valašské slanince, vařené brambory

150g 165 Kč
GRIL TIP RADEGASTOVNY : grilovaná jehněčí játra na roštu s čerstvým tymiánem a šalvějí, smažené bramborové hranolky, majonéza z pečeného česneku

150g 175 Kč
FRANCOUZSKÝ RECEPT Z OBLASTI BURGUNDSKA : pomalu tažené hovězí přední (hovězí kližka) na červeném víně a kousky kořenové zelenině, máslová bramborová kaše, smažená celerová sláma

150g 180 Kč

Pátek 26.04.2024

Polévka
Masový vývar se smaženým hráškem a kořenovou zeleninou

0.25l -
Alsaská tradiční cibulačka s chlebovými krutóny

0.25g -
Hlavní chod
RETRO TIP : smažený loštický karbanátek - z mletého vepřového masa ( kýta a plecko ) v trojobalu, plněný loštickým tvarůžkem, máslová bramborová kaše, zelný salát s karotkou a čerstvým strouhaným křenem

150g 160 Kč
KAŤÁK KLASIK : dušené nudličky z vepřové panenky, žampiónů, kapie, česneku a rajčatového pyré, domácí bramborové placičky s česnekem a majoránkou

150g 165 Kč
Pečené krůtí stehno horní ( vykoštěné a bez spinek ) na bylinkách a anglické slanině, dušená jasmínová rýže, zelný salát s karotkou a čerstvým strouhaným křenem

150g 170 Kč
Pečená hovězí svíčková na smetaně ( špikovaná hovězí kýty ), citrón, brusinky, šlehačka, domácí houskový kynutý knedlík

150g 185 Kč