...

Týdenní menu

Pondělí 17.11.2025

Polévka
Drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi

0.33l -
Česneková polévka

0.33l -
Hlavní chod
1.Kuřecí filírovaný prsní steak z grilu na salátu CAESAR s vařeným vejcem, slaninovým chipsem, krutony

100g 205 Kč
2.Pečená vepřová kýta po selsku (na česneku a cibulce), dušená jasmínová rýže s restovanou cibulkou, míchaný zeleninový salátek

150g 210 Kč
3.RARÁŠCI: medailonky z vepřové panenské svíčkové v bramborovém těstě na mixu listových salátů s česnekovým dresinkem

150g 215 Kč
4.TIP RADEGASTOVNY: hovězí svíčková na smetaně, brusinky, šlehačka, citrón, domácí houskový knedlík

150g 225 Kč

Úterý 18.11.2025

Polévka
Drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi

0.33l -
Krémová polévka z karotky a batátů se zázvorem

0.33l -
Hlavní chod
1.Dušená kuřecí játra na cibulce a anglické slanině, pečená jasmínová rýže s kukuřicí, kyselý okurek

150g 170 Kč
2.HOLANĎAN: sekaný vepřový řízek se sýrem gouda, vařený brambor, tatarská omáčka

150g 180 Kč
3.TIP RADEGASTOVNY: kuřecí roláda plněná anglickou slaninou, masovou fáší a listovým špenátem, máslová bramborová kaše, salát Coleslaw

150g 185 Kč
4.Konfitovaná filírovaná vepřová panenská svíčková na šalvěji a tymiánu podávaná na tagliatellích s žampionovou omáčkou, rukola

150g 189 Kč

Středa 19.11.2025

Polévka
Drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi

0.33l -
Cibulová krémová polévka s chlebovými krutony

0.33l -
Hlavní chod
1.Vařená uzená krkovice v zeleninové várce podávaná na bramborových strapačkách s kysaným Otickým zelím, restovaná cibulka

150g 175 Kč
2.FIT MENU: kuřecí prsní steak protknutý rukolou a sušeným rajčetem na lehce pikantním marockém kuskusu, balkánský sýr

150g 180 Kč
3.Smažený sýr hermelín plněný uherským salámem, vařený brambor, tatarská omáčka

120g 185 Kč
4.Přírodní hovězí pečeně na lesních hříbcích a jalovci, dušená jasmínová rýže sypaná křupavou cibulkou, míchaný salátek

150g 189 Kč

Čtrvtek 20.11.2025

Polévka
Drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi

0.33l -
Gulášová polévka s bramborem

0.33l -
Hlavní chod
1.Smažený kuřecí prsní řízek v pivním těstíčku se sýrem, vařený brambor, tatarská omáčka

150g 175 Kč
2.Pečené krůtí stehno horní na tymiánu, dušená jasmínová rýže s restovanými žampiony, okurkový salát

150g 180 Kč
3.Pikantní maďarský perkelt z hovězí kýty. kapie a rajčat zjemněný smetanou, máslové nočky s hladkolistou petrželkou

150g 189 Kč
4.Pečené kachní stehno po staročesku s jablky, dušené hlávkové zelí s valašským špekem a cibulkou, domácí houskový knedlík

350g 190 Kč

Pátek 21.11.2025

Polévka
Drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi

0.33l -
Valašská kyselica

0.33l -
Hlavní chod
1.Klobása z grilu a sázené vejce s čočkou na kyselo, chléb, kyselý okurek, restovaná cibulka

150g 175 Kč
2.Mexická tortilla plněná trhaným pečeným masem, červenou fazolí, kapií, ledovým salátem, strouhaným sýrem, pikantní dip

300g 180 Kč
3.TIP RADEGASTOVNY: vařené hovězí maso (hovězí kýta), koprová omáčka, vařený brambor na páře (domácí houskový knedlík)

150g 189 Kč
4.Hovězí líčka na červeném víně a kořenové zelenině, máslová bramborová kaše

150g 190 Kč