Víkendové menu
Sobota 27.07.2024
Polévka | ||
Kuřecí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi | 0.25l | 55 Kč |
Slezská česnekačka s kousky rožnovské klobásky, brambor | 0.25l | 55 Kč |
Kuřecí krémová se smetanou a chlebovými krutóny | 0.25l | 55 Kč |
Hlavní chod | ||
Staročeské pečené kachní stehno na cibulce a kmínu, dušené červené hlávkové zelí s kousky valašského špeku, knedlíkový mix ( 2 ks kynutý houskový knedlík a 2 ks bramborový knedlík ) | 400g | 229 Kč |
Smažený sedlčanský hermelín v klasickém trojobalu, plněný salámem uherského typu. na mixu listových salátů s medovo hořčičným dresingem, klínky pizza chleba s tymiánem | 130g | 189 Kč |
ZVĚŘINOVÝ TIP DLE PANÍ NADLESNÍ : klasické výpečky z divočáka, dušené červené hlávkové zelí s kousky valašského špeku, knedlíkový mix ( 2 ks kynutý houskový knedlík a 2 ks bramborový knedlík ) | 150g | 219 Kč |
PESTO FRESCO : špagety s pestem z čerstvé bazalky, parmazánu, olivového oleje a česneku, pečená vepřová panenka podávaná na plátky | 150g | 209 Kč |
RETRO TIP RADEGASTOVNY : ZBOJNICKÉ MLÁDÍ - dušené nudličky z vepřového karé a telecí játry, hrášku a kapie, dušená cibulková jasmínová rýže | 150g | 199 Kč |
Smažený kuřecí prsní řízek v trojobalu, smetanová bramborová kaše, salát z domácích rajčat, červené cibulky a pažitky | 150g | 205 Kč |
PLZEŇSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ : pomalu dušené hovězí zadní na anglické slanině, kouscích kyselých sterilovaných okurek, lesních hříbcích a plzeňském světlém ležáku, dušená jasmínová rýže, salát z domácích rajčat, červené cibulky a pažitky | 150g | 205 Kč |
DĚTSKÉ MENU : těstoviny špagety, rajčatový sladký kečup, sypané strouhaným sýrem gouda | 100g | 150 Kč |
DĚTSKÉ MENU : smažený sýr v trojobalu, malá smažené bramborové hranolky, tatarská omáčka | 80g | 150 Kč |
FISH MENU RADEGASTOVNY : PEČENÁ PRAŽMA KRÁLOVSKÁ DIVOKÁ - protýkaná čerstvými bylinkami (tymián, saturejka horská, hladkolistá petrželka), podávaná na mixu listových salátů s medovo hořčičným dresinkem, pizza chléb s tymiánem | 350g | 199 Kč |
Neděle 28.07.2024
Polévka | ||
Kuřecí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi | 0.25g | 55 Kč |
Slezská česnekačka s kousky rožnovské klobásky, brambor | 0.25l | 55 Kč |
Kuřecí krémová se smetanou a chlebovými krutóny | 0.25g | 55 Kč |
Hlavní chod | ||
Staročeské pečené kachní stehno na cibulce a kmínu, dušené červené hlávkové zelí s kousky valašského špeku, knedlíkový mix ( 2 ks kynutý houskový knedlík a 2 ks bramborový knedlík ) | 400g | 229 Kč |
Smažený sedlčanský hermelín v klasickém trojobalu, plněný salámem uherského typu na mixu listových, salátů s medovo hořčičným dresingem, klínky pizza chleba s tymiánem | 130g | 189 Kč |
ZVĚŘINOVÝ TIP DLE PANÍ NADLESNÍ : klasické výpečky z divočáka, dušené červené hlávkové zelí s kousky valašského špeku, knedlíkový mix ( 2 ks kynutý houskový knedlík a 2 ks bramborový knedlík ) | 150g | 219 Kč |
PESTO FRESCO : špagety s pestem z čerstvé bazalky, parmazánu, olivového oleje a česneku, pečená vepřová panenka podávaná na plátky | 150g | 209 Kč |
RETRO TIP RADEGASTOVNY : ZBOJNICKÉ MLÁDÍ - dušené nudličky z vepřového karé a telecí játry, hrášku a kapie, dušená cibulková jasmínová rýže | 150g | 199 Kč |
Smažený kuřecí prsní řízek v trojobalu, smetanová bramborová kaše, salát z domácích rajčat, červené cibulky a pažitky | 150g | 205 Kč |
PLZEŇSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ : pomalu dušené hovězí zadní na anglické slanině, kouscích kyselých sterilovaných okurek, lesních hříbcích a plzeňském světlém ležáku, dušená jasmínová rýže, salát z domácích rajčat, červené cibulky a pažitky | 150g | 205 Kč |
DĚTSKÉ MENU : smažený sýr v trojobalu, malá smažené bramborové hranolky, tatarská omáčka | 80g | 150 Kč |
DĚTSKÉ MENU : těstoviny špagety, rajčatový sladký kečup, sypané strouhaným sýrem gouda | 100g | 150 Kč |
FISH MENU RADEGASTOVNY : PEČENÁ PRAŽMA KRÁLOVSKÁ DIVOKÁ - protýkaná čerstvými bylinkami (tymián, saturejka horská, hladkolistá petrželka), podávaná na mixu listových salátů s medovo hořčičným dresinkem, pizza chléb s tymiánem | 350g | 199 Kč |