Týdenní menu
Pondělí 17.02.2025
Polévka | ||
Drůbeží domácí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlovými řezanci | 0.25l | - |
Rajská polévka s kousky těstovinky | 0.25l | - |
Hlavní chod | ||
1. Kuřecí prsní steak protknutý anglickou slaninou a sýrem mozzarella, domácí bramborové pečáky s tymiánem | 150g | 165 Kč |
2. SMAŽÁK : klasický smažený sýr gouda v trojobalu, vařené brambory maštěné máslem, tatarská omáčka | 120g | 170 Kč |
3. ONDRÁŠ : steak z vepřové kotlety v domácím bramboráku s česnekem a majoránkou, salát Coleslaw - zelný salát s karotkou a zakysanou smetanou | 350g | 175 Kč |
4. TIP RADEGASTOVNY - ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ : pomalu pečená hovězí kýta na znojemských sterilovaných okurkách a cibulovém základu, dušená jasmínová rýže, malý okurkový salát | 150g | 180 Kč |
Úterý 18.02.2025
Polévka | ||
Drůbeží domácí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlovými řezanci | 0.25l | - |
Tradiční krkonošská kulajda s houbami a smetanou | 0.25l | - |
Hlavní chod | ||
1. Pomalu pečený moravský vrabec na cibulce a kouscích česneku, dušený listový špenát, bramborový knedlík s restovanou cibulkou | 150g | 165 Kč |
2. PORK CURRY THAI WOOK : restované nudličky z vepřové kotlety, marinované v sójové a ústřičné omáčce s jemným thajským curry, asijská zelenina, kokosové mléko, dušená jasmínová rýže s cukrovou kukuřicí | 150g | 170 Kč |
3. Konfitovaná vepřová panenská svíčková ( filírovaná na plátky ) podávaná na bramborových gnocchi se smetanovou omáčkou z modrého sýra Gorgonzola | 150g | 175 Kč |
4. Smažený řízek z krůtích prsou v klasickém trojobalu, máslovo - smetanová bramborová kaše, tatarská omáčka, malý okurkový salát | 150g | 180 Kč |
Středa 19.02.2025
Polévka | ||
Drůbeží domácí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlovými řezanci | 0.25l | - |
Frankurtská přesnídávková s uzeninou a bramborami | 0.25l | - |
Hlavní chod | ||
1. HANÁCKÁ ČOČKA NA KYSELO : vařená uzená krkovička, sázené vejce, dušená hnědá čočka s restovanou cibulkou, kyselý sterilovaný okurek, čerstvý chléb | 150g | 165 Kč |
2. Pečené vepřové ražniči s kousky anglické slaniny, cibulkou a paprikou, výpeková omáčka, smažené bramborové hranolky | 150g | 170 Kč |
3. CORDON BLUE : smažený vepřový řízek z vepřového karé, plněný sýrem eidam a plátky vepřové šunky, šťouchané brambory s restovanou cibulkou, tatarská omáčka | 150g | 175 Kč |
4. TIP RADEGASTOVNY : hovězí pečeně po burgundsku - pomalu pečená hovězí kýta na červeném víně, nakládané perlové cibulce, karotce a žampiónech, máslovo - smetanová bramborová kaše | 150g | 180 Kč |
Čtrvtek 20.02.2025
Polévka | ||
Drůbeží domácí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlovými řezanci | 0.25l | - |
Čočková polévka s kousky klobásky a uzené krkovičky | 0.25l | - |
Hlavní chod | ||
1. FRANCOUZSKÉ BRAMBORY . zapečené kousky vařených brambor s kostičkami z uzené vepřové krkovičky, cibule, hráškem, gratinované vejci se smetanou, kyselý sterilovaný okurek | 350g | 165 Kč |
2. TRADIČNÍ SRBSKÉ ČEVAPČIČI : pečené šišky z mletého vepřového masa s kousky cibulky a sladké mleté červené papriky, kolečky červené cibule, nakládaného beraního rohu, vařené brambory, plnotučná hořčice | 150g | 170 Kč |
3. Pečené krůtí stehno na šalvěji, žampiónech, řapíkatém celeru, smetanou a špetkou bílého vína, smažené bramborové hranolky | 150g | 175 Kč |
4. TIP RADEGASTOVNY : bavorská domácí hovězí roláda ( hovězí kýta - ořech ), plněná plátky anglické slaniny a listovým špenátem, dušená na pivním ležáku, jasmínová rýže s restovanou lahůdkovou cibulkou | 150g | 180 Kč |
Pátek 21.02.2025
Polévka | ||
Drůbeží domácí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlovými řezanci | 0.25l | - |
Horňácká česnekačka s kousky klobásky, bramborami a chlebovými krutóny | 0.25g | - |
Hlavní chod | ||
1. MASOPUSTNÍ ZABÍJAČKOVÝ TALÍŘ : rozpečené kroupové jelítko a žemlová jaternička, dušené bílé zelíčko, vařené brambory | 150g | 165 Kč |
2. Dušená krůtí játra na hořčično - smetanové omáčce ( z hrubozrnné hořčice s medem ), smažené bramborové hranolky | 150g | 170 Kč |
3. TRADIČNÍ RECEPT Z RADEGASTOVNY : pomalu dušená hovězí líčka na červeném víně a kouscích kořenové zeleniny, karotkový chips, máslovo - smetanová bramborová kaše | 150g | 180 Kč |
4. WIENER SCHNITZEL : klasický smažený řízek v trojobalu z telecí kýty, lehký bramborový salát na víděňský způsob ( brambory, špetka hořčice, kousky červené cibulky a hladkolistá petrželka ) | 150g | 189 Kč |