Týdenní menu
Pondělí 17.11.2025
| Polévka | ||
| Drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi | 0.33l | - |
| Česneková polévka | 0.33l | - |
| Hlavní chod | ||
| 1.Kuřecí filírovaný prsní steak z grilu na salátu CAESAR s vařeným vejcem, slaninovým chipsem, krutony | 100g | 205 Kč |
| 2.Pečená vepřová kýta po selsku (na česneku a cibulce), dušená jasmínová rýže s restovanou cibulkou, míchaný zeleninový salátek | 150g | 210 Kč |
| 3.RARÁŠCI: medailonky z vepřové panenské svíčkové v bramborovém těstě na mixu listových salátů s česnekovým dresinkem | 150g | 215 Kč |
| 4.TIP RADEGASTOVNY: hovězí svíčková na smetaně, brusinky, šlehačka, citrón, domácí houskový knedlík | 150g | 225 Kč |
Úterý 18.11.2025
| Polévka | ||
| Drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi | 0.33l | - |
| Krémová polévka z karotky a batátů se zázvorem | 0.33l | - |
| Hlavní chod | ||
| 1.Dušená kuřecí játra na cibulce a anglické slanině, pečená jasmínová rýže s kukuřicí, kyselý okurek | 150g | 170 Kč |
| 2.HOLANĎAN: sekaný vepřový řízek se sýrem gouda, vařený brambor, tatarská omáčka | 150g | 180 Kč |
| 3.TIP RADEGASTOVNY: kuřecí roláda plněná anglickou slaninou, masovou fáší a listovým špenátem, máslová bramborová kaše, salát Coleslaw | 150g | 185 Kč |
| 4.Konfitovaná filírovaná vepřová panenská svíčková na šalvěji a tymiánu podávaná na tagliatellích s žampionovou omáčkou, rukola | 150g | 189 Kč |
Středa 19.11.2025
| Polévka | ||
| Drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi | 0.33l | - |
| Cibulová krémová polévka s chlebovými krutony | 0.33l | - |
| Hlavní chod | ||
| 1.Vařená uzená krkovice v zeleninové várce podávaná na bramborových strapačkách s kysaným Otickým zelím, restovaná cibulka | 150g | 175 Kč |
| 2.FIT MENU: kuřecí prsní steak protknutý rukolou a sušeným rajčetem na lehce pikantním marockém kuskusu, balkánský sýr | 150g | 180 Kč |
| 3.Smažený sýr hermelín plněný uherským salámem, vařený brambor, tatarská omáčka | 120g | 185 Kč |
| 4.Přírodní hovězí pečeně na lesních hříbcích a jalovci, dušená jasmínová rýže sypaná křupavou cibulkou, míchaný salátek | 150g | 189 Kč |
Čtrvtek 20.11.2025
| Polévka | ||
| Drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi | 0.33l | - |
| Gulášová polévka s bramborem | 0.33l | - |
| Hlavní chod | ||
| 1.Smažený kuřecí prsní řízek v pivním těstíčku se sýrem, vařený brambor, tatarská omáčka | 150g | 175 Kč |
| 2.Pečené krůtí stehno horní na tymiánu, dušená jasmínová rýže s restovanými žampiony, okurkový salát | 150g | 180 Kč |
| 3.Pikantní maďarský perkelt z hovězí kýty. kapie a rajčat zjemněný smetanou, máslové nočky s hladkolistou petrželkou | 150g | 189 Kč |
| 4.Pečené kachní stehno po staročesku s jablky, dušené hlávkové zelí s valašským špekem a cibulkou, domácí houskový knedlík | 350g | 190 Kč |
Pátek 21.11.2025
| Polévka | ||
| Drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi | 0.33l | - |
| Valašská kyselica | 0.33l | - |
| Hlavní chod | ||
| 1.Klobása z grilu a sázené vejce s čočkou na kyselo, chléb, kyselý okurek, restovaná cibulka | 150g | 175 Kč |
| 2.Mexická tortilla plněná trhaným pečeným masem, červenou fazolí, kapií, ledovým salátem, strouhaným sýrem, pikantní dip | 300g | 180 Kč |
| 3.TIP RADEGASTOVNY: vařené hovězí maso (hovězí kýta), koprová omáčka, vařený brambor na páře (domácí houskový knedlík) | 150g | 189 Kč |
| 4.Hovězí líčka na červeném víně a kořenové zelenině, máslová bramborová kaše | 150g | 190 Kč |