Týdenní menu
Pondělí 21.10.2024
Polévka | ||
Drůbeží vývar s kořenovou zeleninou, masem a domácími nudlemi | 0.25l | - |
Čočková polévka s uzeninou | 0.25l | - |
Hlavní chod | ||
1.Grilovaný sedlčanský hermelín na mixu listových salátů, jogurtový dip, pizza chléb | 120g | 160 Kč |
2.Smažený krůtí řízek v trojobalu, domácí bramborový salát s majonézou | 150g | 160 Kč |
3.Špagety s omáčkou bolognese, strouhaný sýr gouda | 300g | 165 Kč |
4.TIP RADEGASTOVNY: Hovězí pečeně (hovězí kýta-ořech) na lesních houbách, dušená jasmínová rýže | 150g | 175 Kč |
Úterý 22.10.2024
Polévka | ||
Drůbeží vývar s kořenovou zeleninou, masem a domácími nudlemi | 0.25l | - |
Hráškový krém s opečenou houskou | 0.25l | - |
Hlavní chod | ||
1.Domácí bramborové knedlíky plněné kousky uzeného masa, dušený listový špenát, restovaná cibulka | 150g | 160 Kč |
2.Pečený kuřecí prsní steak, plněný rukolou a sýrem mozzarella, šťouchaný brambor, salát coleslaw | 150g | 160 Kč |
3.Steak z vepřové kotlety se sázeným vejcem, pepřová omáčka s kapkou koňaku, smažené bramborové hranolky | 150g | 165 Kč |
4.Pečené kachní stehno na cibulce a kmínu, dušené červené zelí s jablky, domácí houskový knedlík | 350g | 180 Kč |
Středa 23.10.2024
Polévka | ||
Drůbeží vývar s kořenovou zeleninou, masem a domácími nudlemi | 0.25l | - |
Francouzská cibulačka se sýrovým toustem | 0.25l | - |
Hlavní chod | ||
1.Kuřecí prsní steak z grilu, tagliatelle s pestem ze sušených rajčat a rukoly, parmazán | 150g | 160 Kč |
2.Segedínský guláš SPECIÁL (z vepřové plece), domácí houskový knedlík | 150g | 160 Kč |
3.Telecí pečeně (telecí ořech) na iberijském špeku a lesních houbách, dušená jasmínová rýže s restovanou cibulkou | 150g | 170 Kč |
4.TIP RADEGASTOVNY: Smažený jelení řízek, domácí bramborový salát s majonézou | 150g | 180 Kč |
Čtrvtek 24.10.2024
Polévka | ||
Drůbeží vývar s kořenovou zeleninou, masem a domácími nudlemi | 0.25l | - |
Dýňový krém | 0.25l | - |
Hlavní chod | ||
1.Trhané kuřecí maso na paprice, těstoviny penne | 150g | 160 Kč |
2.ONDRÁŠ: Bramborový placek plněný vepřovým kotletem, podávaný na mixu listových salátů s česnekovým dresinkem | 300g | 160 Kč |
3.PORCHETTA: Roláda ze selátka se šalvějí, omáčka demi-glace, šťouchané brambory s petrželkou | 150g | 170 Kč |
4.TIP RADEGASTOVNY: Steak z jelení kýty, přelitý bylinkovým máslem, jemná bylinkovo-smetanová omáčka, bramborové hranolky | 150g | 180 Kč |
Pátek 25.10.2024
Polévka | ||
Drůbeží vývar s kořenovou zeleninou, masem a domácími nudlemi | 0.25l | - |
Česneková polévka s chlebovými krutony | 0.25l | - |
Hlavní chod | ||
1.MORAVSKÝ VRABEC: Pečené kousky vepřové plece na cibuli, česneku a kmínu, dušené bílé kysané zelí, domácí bramborový knedlík | 150g | 160 Kč |
2.Medailonky z vepřové panenské svíčkové, smetanová omáčka z lesních hříbků, domácí pečáky | 150g | 165 Kč |
3.Hodslavská řezanka z hovězí roštěné (kapie, žampion, rajčatové sugo), dušená jasmínová rýže | 150g | 170 Kč |
4.Tradiční smažený vídeňský řízek, citrón, vídeňský bramborový salát | 150g | 175 Kč |