...

Týdenní menu

Pondělí 21.10.2024

Polévka
Drůbeží vývar s kořenovou zeleninou, masem a domácími nudlemi

0.25l -
Čočková polévka s uzeninou

0.25l -
Hlavní chod
1.Grilovaný sedlčanský hermelín na mixu listových salátů, jogurtový dip, pizza chléb

120g 160 Kč
2.Smažený krůtí řízek v trojobalu, domácí bramborový salát s majonézou

150g 160 Kč
3.Špagety s omáčkou bolognese, strouhaný sýr gouda

300g 165 Kč
4.TIP RADEGASTOVNY: Hovězí pečeně (hovězí kýta-ořech) na lesních houbách, dušená jasmínová rýže

150g 175 Kč

Úterý 22.10.2024

Polévka
Drůbeží vývar s kořenovou zeleninou, masem a domácími nudlemi

0.25l -
Hráškový krém s opečenou houskou

0.25l -
Hlavní chod
1.Domácí bramborové knedlíky plněné kousky uzeného masa, dušený listový špenát, restovaná cibulka

150g 160 Kč
2.Pečený kuřecí prsní steak, plněný rukolou a sýrem mozzarella, šťouchaný brambor, salát coleslaw

150g 160 Kč
3.Steak z vepřové kotlety se sázeným vejcem, pepřová omáčka s kapkou koňaku, smažené bramborové hranolky

150g 165 Kč
4.Pečené kachní stehno na cibulce a kmínu, dušené červené zelí s jablky, domácí houskový knedlík

350g 180 Kč

Středa 23.10.2024

Polévka
Drůbeží vývar s kořenovou zeleninou, masem a domácími nudlemi

0.25l -
Francouzská cibulačka se sýrovým toustem

0.25l -
Hlavní chod
1.Kuřecí prsní steak z grilu, tagliatelle s pestem ze sušených rajčat a rukoly, parmazán

150g 160 Kč
2.Segedínský guláš SPECIÁL (z vepřové plece), domácí houskový knedlík

150g 160 Kč
3.Telecí pečeně (telecí ořech) na iberijském špeku a lesních houbách, dušená jasmínová rýže s restovanou cibulkou

150g 170 Kč
4.TIP RADEGASTOVNY: Smažený jelení řízek, domácí bramborový salát s majonézou

150g 180 Kč

Čtrvtek 24.10.2024

Polévka
Drůbeží vývar s kořenovou zeleninou, masem a domácími nudlemi

0.25l -
Dýňový krém

0.25l -
Hlavní chod
1.Trhané kuřecí maso na paprice, těstoviny penne

150g 160 Kč
2.ONDRÁŠ: Bramborový placek plněný vepřovým kotletem, podávaný na mixu listových salátů s česnekovým dresinkem

300g 160 Kč
3.PORCHETTA: Roláda ze selátka se šalvějí, omáčka demi-glace, šťouchané brambory s petrželkou

150g 170 Kč
4.TIP RADEGASTOVNY: Steak z jelení kýty, přelitý bylinkovým máslem, jemná bylinkovo-smetanová omáčka, bramborové hranolky

150g 180 Kč

Pátek 25.10.2024

Polévka
Drůbeží vývar s kořenovou zeleninou, masem a domácími nudlemi

0.25l -
Česneková polévka s chlebovými krutony

0.25l -
Hlavní chod
1.MORAVSKÝ VRABEC: Pečené kousky vepřové plece na cibuli, česneku a kmínu, dušené bílé kysané zelí, domácí bramborový knedlík

150g 160 Kč
2.Medailonky z vepřové panenské svíčkové, smetanová omáčka z lesních hříbků, domácí pečáky

150g 165 Kč
3.Hodslavská řezanka z hovězí roštěné (kapie, žampion, rajčatové sugo), dušená jasmínová rýže

150g 170 Kč
4.Tradiční smažený vídeňský řízek, citrón, vídeňský bramborový salát

150g 175 Kč