Víkendové menu
Sobota 14.06.2025
Polévka | ||
Kuřecí vývar s masem, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi | 0.25l | 55 Kč |
Pivní krém se zázvorem a chlebovými krutony | 0.25l | 55 Kč |
Hlavní chod | ||
1.PAPRIKÁŠ: trhané pečené kuře na paprice se smetanou, domácí houskový knedlík (těstoviny penne) | 150g | 195 Kč |
2.Rizoto s kuřecích prsou a zeleniny (kukuřice, cuketa, kapie, mrkev, celer, dýně), strouhaný sýr, kyselý okurek | 240g | 190 Kč |
3.Vepřová pečínka z kýty na lesních houbách, anglické slaniny a cibulky, dušená jasmínová rýže s pečenou dýní | 150g | 195 Kč |
4.Pečené králičí stehno po selsku, dušený listový špenát, vařený brambor | 250g | 199 Kč |
5.Segedínský guláš SPECIÁL z plece a smetany, domácí houskový knedlík | 150g | 195 Kč |
6.TIP RADEGASTOVNY: dušený hovězí plátek na vídeňský způsob, jasmínová rýže s restovanou cibulkou | 150g | 220 Kč |
7.Smažené řízečky z vepřové panenské svíčkové, máslová bramborová kaše, tzatziky | 150g | 205 Kč |
8.FIT MENU: tuňák na mixu listových salátů s jablky a ředkvičkou, jogurtový dresink, smažené krokety | 300g | 210 Kč |
Neděle 15.06.2025
Polévka | ||
Kuřecí vývar s masem, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi | 0.25l | 55 Kč |
Pivní krém se zázvorem a chlebovými krutony | 0.25l | 55 Kč |
Hlavní chod | ||
1.PAPRIKÁŠ: trhané pečené kuře na paprice se smetanou, domácí houskový knedlík (těstoviny penne) | 150g | 195 Kč |
2.Rizoto s kuřecích prsou a zeleniny (kukuřice, cuketa, kapie, mrkev, celer, dýně), strouhaný sýr, kyselý okurek | 240g | 190 Kč |
3.Vepřová pečínka z kýty na lesních houbách, anglické slaniny a cibulky, dušená jasmínová rýže s pečenou dýní | 150g | 195 Kč |
4.Pečené králičí stehno po selsku, dušený listový špenát, vařený brambor | 250g | 199 Kč |
5.Segedínský guláš SPECIÁL z plece a smetany, domácí houskový knedlík | 150g | 195 Kč |
6.TIP RADEGASTOVNY: dušený hovězí plátek na vídeňský způsob, jasmínová rýže s restovanou cibulkou | 150g | 220 Kč |
7.Smažené řízečky z vepřové panenské svíčkové, máslová bramborová kaše, tzatziky | 150g | 205 Kč |
8.FIT MENU: tuňák na mixu listových salátů s jablky a ředkvičkou, jogurtový dresink, smažené krokety | 300g | 210 Kč |