...

Týdenní menu

Pondělí 17.03.2025

Polévka
Slepičí vývar s kousky masa, kořenové zeleniny a nudlemi

0.25l -
Tradiční fazolová polévka

0.25l -
Hlavní chod
1. Pečené masové koule z mletého vepřového masa v rajčatové omáčce, kynutý houskový knedlík ( dušená jasmínová rýže )

150g 165 Kč
2. MORAVSKÝ VRABEC : pečené kousky z vepřového plecka na cibuli a česneku, dušené bílé sterilované zelí, domácí bramborový knedlík

150g 170 Kč
3. RETRO TIP RADEGASTOVNY : KUŘECÍ STEAK APRICOT - grilovaný kuřecí prsní steak s broskví, gratinovaný sýrem gouda, smažené bramborové hranolky

150g 175 Kč
4. Vídeňský řízek z vepřové panenské svíčkové smažený v trojobalu s parmazánem, smetanovo - máslová bramborová kaše, kyselý sterilovaný okurek

150g 180 Kč

Úterý 18.03.2025

Polévka
Slepičí vývar s kousky masa, kořenové zeleniny a nudlemi

0.25l -
Celerový krém se smetanou a chlebovými krutóny

0.25l -
Hlavní chod
1. Domácí roláda z vepřové kotlety plněná jarní nádivkou ( kousky listového špenátu se špetkou česneku a anglickou slaninou ), šťouchané brambory s restovanou cibulkou

150g 170 Kč
2. Pečené krůtí stehno na omáčce s hlívy ústřičné, dušená jasmínová rýže, malý zeleninový salát

150g 175 Kč
3. ZVĚŘINOVÝ TIP RADEGASTOVNY : JELENÍ GULÁŠ - pomalu dušené kousky z jelení plece na cibulovém základu s červenou mletou paprikou a kapkou červeného vína, zdobený kolečky červené cibule a čerstvým strouhaným křenem, domácí kynutý houskový knedlík ( čerstvý chléb )

150g 180 Kč
4. SMAŽENÁ TELECÍ JÁTRA : smažená obalovaná telecí játra z mléčných telat v klasickém trojobalu, bramborové hranolky, tatarská omáčka

150g 185 Kč

Středa 19.03.2025

Polévka
Slepičí vývar s kousky masa, kořenové zeleniny a nudlemi

0.25l -
Šumavská kulajda

0.25l -
Hlavní chod
1. Kuřecí prsní steak protknutý kousky sušených rajčat a sýrem mozzarella, na mixu listových salátů s medovo - hořčičným dresingem, pizza chléb

150g 170 Kč
2. Tradiční vepřové ražniči pečené na špejli s cibulkou, kousky klobásky, slaniny, smažené bramborové hranolky

150g 175 Kč
3. Pečené krůtí prso na žampiónech a kostičkách anglické slaniny, dušená jasmínová rýže, salát Coleslaw

150g 180 Kč
4. ZVĚŘINOVÝ TIP RADEGASTOVNY : smažený řízek z jelení kýty, citrón, máslovo - smetanová bramborová kaše

150g 185 Kč

Čtrvtek 20.03.2025

Polévka
Slepičí vývar s kousky masa, kořenové zeleniny a nudlemi

0.25l -
Tradiční boršč z mletého masa, zelí a červené řepy

0.25g -
Hlavní chod
1. KOPROVKA : 2 ks vařeného vejce, smetanová omáčka se sterilovaným koprem, brambory tažené na páře

2ks 170 Kč
2. Pečená vepřová panenská svíčková ( marinovaná v bylinkách, česneku a bílém víně ), krájená na plátky, podávaná na marockémm kuskusu s restovanou zeleninou

150g 175 Kč
3. ONDRÁŠ : řízek z vepřové kotlety v domácím klasickém bramboráku s česnekem a majoránkou, Coleslaw - zelný salát s karotkou

150g 180 Kč
4. KLASIK TIP RADEGASTOVNY : ZNOJEMSKÁ PEČENĚ - pomalu pečená hovězí kýta s kousky znojemských sterilovaných okurek, dušená jasmínová rýže s křupavou cibulkou

150g 185 Kč

Pátek 21.03.2025

Polévka
Slepičí vývar s kousky masa, kořenové zeleniny a nudlemi

0.25l -
Hrachová polévka s chlebovými krutóny

0.25l -
Hlavní chod
1. PÖRKÖLT : MAĎARSKÝ PERKELT - dušené nudličky z krůtích vykoštěných stehen na cibulce s utřeným česnekem, mletou sladkou červenou paprikou, kousky žampiónů a kapie, bramborové gnocchi

150g 170 Kč
2. SMAŽÁČEK : smažený sýr gouda v klasickém trojobalu, vařené brambory maštěné máslem, tatarská omáčka

130g 175 Kč
3. RETRO TIP RADEGASTOVNY : ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK - závitek z vepřové kotletky, plněný anglickou slaninou, cibulkou, vařeným vejcem, plnotučnou hořčicí a sterilovanou okurkou, silná omáčka, dušená jasmínová rýže

200g 180 Kč
4. KLASICKÁ HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ : špikovaná hovězí pečeně z kýty na kořenové zelenině se smetanou, citrón, šlehačka, brusinky, domácí kynutý houskový knedlík

150g 185 Kč