Týdenní menu
Pondělí 9.12.2024
Polévka | ||
Kuřecí vývar s masem, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi | 0.25l | - |
Francouzská dýňová krémová se smetanou a chlebovými krutony | 0.25l | - |
Hlavní chod | ||
1.Staročeské vepřové výpečky s cibulkou a česnekem, dušený listový špenát, vařené brambory | 150g | 164 Kč |
2.Smažená vepřová krkovice, bramborová kaše, míchaný zeleninový salátek | 150g | 169 Kč |
3.Telecí svíčková na smetaně, citrón, brusinky, šlehačka, domácí kynutý houskový knedlík | 150g | 179 Kč |
4.GRIL TIP RADEGASTOVNY: Maminha - je část masa mezi ořechem a květovanou špičkou z mladých argentinských volků, smažené bramborové hranolky, majonézový dip z pečeného česneku | 150g | 189 Kč |
Úterý 10.12.2024
Polévka | ||
Kuřecí vývar s masem, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi | 0.25l | - |
Italská čočková polévka | 0.25l | - |
Hlavní chod | ||
1.Lasagne bolognese: zapečené lasagne s boloňskou směsí, bešamelem a sýrem gouda | 300g | 160 Kč |
2.Kuřecí steak z grilu na gnocchi s omáčkou z modrého sýra , zdobené rukolou | 150g | 160 Kč |
3.Konfitovaná vepřová panenská svíčková, jasmínová rýže s pečenou dýní, omáčka demi glace | 150g | 170 Kč |
4.Pomalu tažené hovězí na lesních houbách, máslová bramborová kaše, míchaný zeleninový salátek | 150g | 175 Kč |
Středa 11.12.2024
Polévka | ||
Kuřecí vývar s masem, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi | 0.25l | - |
Karotkový krém se zázvorem a špetkou chilli | 0.25l | - |
Hlavní chod | ||
1.Smažený karbanátek (mletá vepřová plec), domácí bramborový salát | 150g | 160 Kč |
2.Pečené krůtí stehno horní (vykostěné) na tymiánu, dušená jasmínová rýže s restovanou cibulkou, kyselý okurek | 150g | 160 Kč |
3.Kuřecí prsní steak protknutý dušenou šunkou a hermelínem, smažené hranolky, tatarská omáčka | 150g | 170 Kč |
4.Domácí roláda z vepřové panenské svíčkové plněná anglickou slaninou a masovou fáší, bramborovo-dýňové pyré, salát Coleslaw | 150g | 175 Kč |
Čtrvtek 12.12.2024
Polévka | ||
Kuřecí vývar s masem, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi | 0.25l | - |
Francouzská cibulačka se sýrovým toastem | 0.25l | - |
Hlavní chod | ||
1.Kuřecí řízek v pivním těstíčku se sýrem gouda, máslová bramborová kaše | 150g | 160 Kč |
2.Vepřová pečinka (vepřová krkovice) na švestkové omáčce, domácí bramborový knedlík | 150g | 160 Kč |
3.Medailonky z vepřové panenské svíčkové grilované na steakovém koření, zeleninový kus kus, omáčka demi glace | 150g | 170 Kč |
4.Hovězí guláš na vídeňský způsob s vošouchy (bramborové placičky se škvarkami), zdobené červenou cibulkou a strouhaným křenem | 120g | 179 Kč |
Pátek 13.12.2024
Polévka | ||
Kuřecí vývar s masem, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi | 0.25l | - |
Frankfurtská polévka s bramborem | 0.25l | - |
Hlavní chod | ||
1.Smažený vepřový řízek z kotlety marinovaný v česneku, mačkaný brambor s máslem, sypaný restovanou cibulkou | 150g | 160 Kč |
2.Kuřecí steak protknutý chřestem, tagliatelle s pestem ze sušených rajčat, strouhaný parmazán | 150g | 160 Kč |
3.Filírovaná vepřová panenská svíčková na rozmarýnu, pohankové rizoto se zeleninou, omáčka demi glace | 150g | 170 Kč |
4.Pečené kachní stehno na cibulce a kmínu, dušené červené zelí s jablky, domácí houskový knedlík | 350g | 185 Kč |