Týdenní menu
Pondělí 15.09.2025
Polévka | ||
Kuřecí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi | 0.3l | - |
JÓKAI BABLEVES - maďarská fazolačka s mletou sladkou paprikou a kousky uzené vepřové krkovičky | 0.3l | - |
Hlavní chod | ||
1. VKZ (vepřo-knedlo-zelo): pečená vepřová krkovička na cibulce a kmínu, dušené bílé kysané zelí, houskový knedlík | 150g | 170 Kč |
2. Smažený Sedlčanský hermelín v klasickém trojobalu, vařené brambory maštěné máslem, domácí tatarská omáčka | 150g | 175 Kč |
3. Kuřecí prsní steak protknutý lístky z čerstvé bazalky a klínkem sýru mozzarella, bramborové gnocchi s bazalkovým pestem, sypané drceným parmazánem | 150g | 180 Kč |
4. KLASIK TIP RADEGASTOVNY : steak z vepřové kotlety na pepřovce (z nakládaného zeleného pepře, smetany, vývaru a kapkou vinné pálenky), smažené bramborové hranolky | 150g | 185 Kč |
Úterý 16.09.2025
Polévka | ||
Kuřecí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi | 0.3l | - |
ZUPPA DI POMODORO : z domácích rajčat s kořenovou zeleninou a špetkou bazalkového pesta, rýže parboiled | 0.3l | - |
Hlavní chod | ||
1. BALKÁNSKÁ MUSAKA : zapečené plátky brambor, mletého masa s cibulkou a česnekem, rajčetem, špetkou skořice a muškátového oříšku, gratinovaná bešamelem, zdobené rukolou | 150g | 170 Kč |
2. TAGLIATELLE ALL AMATRICIANA : kuřecí prsní steak na těstovinách tagliatelle s tradiční omáčkou cibulky, slaniny, česneku, oliváče a drcených rajčat, sypané drceným parmazánem | 150g | 175 Kč |
3. RETRO TIP RADEGASTOVNY : vepřová roláda z vepřového karé plněné masovou směsí z kousky kuřecích jater a čerstvých bylinek, omáčka z řapíkatého celeru, smetany a bílého vína, máslová bramborová kaše | 150g | 180 Kč |
4. VÍDEŇSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ : pomalu dušený ořech z hovězí kýty na poctivém cibulovém základu, restovaná cibulka, dušená jasmínová rýže | 150g | 190 Kč |
Středa 17.09.2025
Polévka | ||
Kuřecí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi | 0.3l | - |
Francouzská cibulačka s chlebovými krutóny | 0.3l | - |
Hlavní chod | ||
1.Pečený paprikový lusk v rajčatové omáčce, plněný mletým vepřovým masem, dušená jasmínová rýže (kynutý houskový knedlík) | 150g | 170 Kč |
2. TRAKIA BALKAN SALÁT : kuřecí prsní steak na mixu listových salátů s jogurtovo - bylinkovým dresingem, strouhaný balkánský sýr, kousky pizza chleba | 150g | 175 Kč |
3. MALAYSIA WOK : restované nudličky z vepřové kotlety na asijské čerstvé zelenině, ústřicová omáčka, rybí omáčka, dušená jasmínová rýže sypaná černým sezamovým semínkem | 150g | 180 Kč |
4.Smažené medailony z vepřové panenské svíčkové marinované v česneku, máslová bramborová kaše, salát Coleslaw | 150g | 185 Kč |
Čtrvtek 18.09.2025
Polévka | ||
Kuřecí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi | 0.3l | - |
Šumavská kulajda se smetanou, koprem, houbami a bramborami | 0.3l | - |
Hlavní chod | ||
1. PAŠÍKOVSKÁ ZABÍJAČKA : sekaná pečeně s panenskou svíčkovou, dušené bílé kysané zelí z Otic s kousky slaniny, vařené brambory | 150g | 170 Kč |
2. SMAŽÁK : smažený sýr gouda v trojobalu, vařené brambory maštěné máslem a sypané pažitkou, tatarská omáčka | 150g | 175 Kč |
3. RETRO TIP RADEGASTOVNY : KAŤÁK - dušená směs z kousků vepřové panské svíčkové, s cibulkou, hráškem, kapií, rajčatového protlaku a česneku, smažené bramborové hranolky | 150g | 180 Kč |
4. ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK : pomalu pečený závitek z telecí kýty plněný kouskem uzeniny, plátkem anglické slaniny, sterilovaným kyselým okurkem, vařeným vejcem, plnotučnou hořčicí, dušená jasmínová rýže | 150g | 190 Kč |
Pátek 19.09.2025
Polévka | ||
Kuřecí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi | 0.3l | - |
Gulášovka s mletým masem a bramborami | 0.3l | - |
Hlavní chod | ||
1. Vepřový řízek ONDRÁŠ na mixu listových salátů s dresinkem ze zakysané smetany | 150g | 170 Kč |
2. Grilovaný krůtí steak na francouzské omáčce (hrubozrnná hořčice, klínky z cibulky, bílého vína a smetany), smažené bramborové hranolky | 150g | 175 Kč |
3. KACHNÍ STEHNO PO STAROČESKU : kachní stehna pečená s jablky, na cibulce a kmínu, dušené bílé hlávkové zelí, kynutý houskový knedlík | 350g | 185 Kč |
4. HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ : pomalu dušená hovězí kýta na zeleninovém základu se smetanou, citrón, šlehačka, brusinky, domácí pajfálský knedlík | 150g | 190 Kč |